Välkommen till Equmeniakyrkan Kortedala!

Vi är en kristen församling som tillhör Equmeniakyrkan. Vi vill vara en öppen gemenskap där du kan komma som du är och möta den levande Guden.

Är du nyfiken på den kristna tron, har behov av samtal eller vill hitta en kristen gemenskap är du välkommen att komma till någon av våra samlingar eller kontakta oss via våra kontaktuppgifter.

Från och med den 23 augusti kommer vi börja fira gudstjänst varannan vecka kl 11. Vi kommer då välkomna ett maxantal på 30 personer som kommer kunna sitta väl utspridda i lokalen. I övrigt uppmanar vi er att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer: känner du dig sjuk så stanna hemma. Då rekommendationerna ser ut som de gör har vi i nuläget ingen verksamhet för personer i riskgrupp. Se vår kalender för att se tider för gudstjänster.